header image
Home arrow Despre arrow Sprijin sinistrati
Sprijin sinistrati Print E-mail
Written by Administrator   
Jun 05, 2009 at 04:51 PM

 

Sprijin pentru sinistratii din Moldova si Mramures :


1.     8300 lei colectati de voluntari si trimisi la Filiala de Cruce Rosie Botosani pentru cumpararea celor necesare sinistratilor.

2.     S-au realizat 4 transporturi umanitare a cate 20 tone constind din imbracaminte, obiecte casnice, mobilier, alimente, furaje, in Maramures la Viseul de Sus si in judetul Suceava comuna Ulma.

3.      Pe perioada lunilor de vara, in zilele de canicula ,filiala a raspuns prompt solicitarilor comisiei judetene de dezastre intervenind cu peste 15 voluntari.

Last Updated ( Jun 05, 2009 at 04:52 PM )

Actiuni comune cu protectia civila

 
-         
participare alaturi de IJSU Arad la  aplicatie aeroport, “Ziua pompierilor”


-         
Aplicatie internationala EU-HUROMEX  2008

          Alte actiuni

1.     Organizarea si desfasurarea concursului pentru elevi „Sanitarii priceputi” pe raza judetului. In concurs au fost antrenati anual elevi din 78 de scoli, 950 elevi concurenti, Demonstratii privind acordarea prim ajutorului premedical, expuneri in centre copii, mese rotunde, conferinte de presa.

2.      Am derulat proiecte pe prevenire consum droguri de 15000 $, Abuzul dauneaza grav copilariei, Igiena prima litera din alfabet, proiecte finantate de SC ALCOA Nadab si derulate in scoliele zona Chisineu Cris.     

3.      Participarea la targul ONG unde s-a efectuat masurari de tensiune arteriala cu ajutorul voluntarilor medicinisti . 

4.       Filiala de Cruce Rosie Arad a participat cu 10 voluntari la maratonul Bekescsaba – Arad – Bekescsaba pentru acordare prim ajutor participantilor la maraton.

5.      In luna noiembrie studentii medicinisti au  initiat o campanie de donare singe  „Viata ta salveaza vieti” unde pe parcursul unei luni  s-au distribuit pliante, afise, s-a  facut  permanenta la centrul de donare  reusind sa crestem numarul  donatorilor.